Gå til hovedindhold
MENU
MENU
Du er her:

Hjerneskade

Har du fået en hjerneskade eller er du pårørende til en person, der har fået en hjerneskade, står Lyngby-Taarbæk Kommunes hjerneskadekoordinator klar til at hjælpe

Behandling og genoptræning bliver tilrettelagt individuelt alt efter skadens omfang og den enkeltes behov. Det sker i tæt samarbejde med kommunens hjerneskadekoordinator, som sørger for en koordineret tværfaglig indsats og som fungerer som bindeled mellem den hjerneskadede, pårørende og de forskellige tilbud. Målet er at skabe sammenhæng og tryghed.

Pårørendegrupper og netværksgrupper

Det kan være meget belastende at være pårørende til en hjerneskadet. Angst, bekymring, stribevis af praktiske spørgsmål og opgaver, uvished, håb og fortvivlelse er blot nogle af de emner, som pårørende skal håndtere. Derfor har Lyngby-Taarbæk Kommune forskellige tilbud til pårørende. Det kan være samtaler med hjerneskadekoordinatoren eller deltagelse i en pårørendegruppe.

Kommunen samarbejder med Rudersdal, Gentofte og Gladsaxe kommuner om pårørendegrupper. Kommunerne samarbejder også om en netværksgruppe, som er et tilbud til dig, der er ramt af en hjerneskade og har afsluttet din genoptræning.