Coronavirus/COVID-19

Få information om isolationsophold i kommunen, vaccinationer og kørsel, teststeder med mere.

Lyngby-Taarbæk Kommune har et åbent rådgivningstilbud til børn, unge og forældre, som du kan henvende dig til om lige netop det, som du synes er svært.

Hos Åben Rådgivning møder du et team, der består af en psykolog, en sundhedsplejerske og en socialrådgiver. Teamet tilbyder rådgivning og vejledning, som enten kan være en enkelt samtale eller et kortere samtaleforløb.

Hvis du har brug for yderligere rådgivning eller behandling, hjælper vi dig videre til det rigtige sted.

• Kontakt til Åben Rådgivning

Du kan maile på ovenstående mail eller ringe til os på tlf. 2023 6134 og lægge en besked, så vender vi tilbage snarest og aftaler et møde.

• Hvor og hvornår

Du kan også finde os på:

Stadsbiblioteket i Lyngby (på 1. sal over Stadscafeen)
    Lyngby Hovedgade 28
    hver torsdag kl. 15-17 (BEMÆRK i den grafiske folder står der kl. 16-18. Dette er ikke korrekt).

Ny lokation i perioden den 22. januar 2021 til den 1. marts 2021

Lyngby Rådhus, Lyngby Torv 17, 5. sal.

Da Rådhuset har lukket for borgere torsdag eftermiddag, skal borgere med aftale møde op foran indgangsdør til Rådhuset, hvor de vil blive hentet.

Grundet Corona-restriktioner kan man i øjeblikket ikke møde uanmeldt op i Åben Rådgivning.

Lukket helligdage og skoleferier

• Anonymitet

Du kan henvende dig helt anonymt, og der bliver ikke skrevet noget ned om dig.

Du er også altid velkommen til at tage en ven med.