Til og med på fredag 7. okt. har vi fejl på telefonerne og beder dig have tålmodighed ...

Men fra mandag 10. okt. vil vores nye telefonsystem have sin første hverdag. Vi satser på en problemfri opstart og glæder os til at tage imod dit opkald.

Bedre hverdag – på trods af kronisk sygdom

Kurset er for dig, der lider af en kronisk sygdom eller som er pårørende til en med en kronisk sygdom

På kurset får du inspiration til, hvordan du kan leve et godt liv med din kroniske sygdom.

Praktiske oplysninger

• Tilbuddet kører hele året og er gratis. Kontakt os for nærmere oplysninger om næste kursusstart.
  • Det er et gruppeforløb, og gruppen mødes en gang ugentligt 6 gange i 2½ time.
  • Der oprettes et hold i foråret og et i efteråret afhængig af antal tilmeldinger.

Kommunen samarbejder med Herlev, Gladsaxe og Gentofte kommuner. Hvis der er ledige pladser, vil du kunne få mulighed for at gå på kurset i en af de andre kommuner.

Få en bedre hverdag - på trods af kronisk sygdom